
El teu curs inclou:
3 Classes presencials a l’Escola de Cuina Romaní
- Al curs és tot inclòs, ingredients i materials diversos
- T’inclouré al grup de WhatsApp on et compartiré les receptes i videos si n’hi han i on podràs fer les teves consultes.
- Porta dos tapers de 500 g de capacitat per si no vols sopar aquí
- Jo m’encarrego de totes les mesures sanitàries
Descripció del Curs
És un curs on t’ensenyaré una senzilla manera de fer els menús per la semana. Un altre sistema per fer les compres, i el millor de tot: Com cuinar avançant el temps per tenir recursos disponibles tota la setmana.
Durant el curs participaràs en totes les elaboracions i podràs experimentar com és possible fer un sofregit, un confitat, un rostit, dos guisats i un brou tot a l’hora i sense estrès. Més a baix tens el programa sencer.
Recorda que tens una casella per fer qualsevol consulta . Si vols fer -la ara mateix una consulta clica aquí
Dates i Horaris
- El dia de classe presencial sempre és DIMARTS
- Faig aquest Curs els tres primers dimarts de cada mes.
- L’horari d’inici és a les 20:00 h
- L’horari de finalització a les 22:30 h
Dates i Horaris
- Faig aquest Curs els 3 primers dimarts de cada mes. Tret dels mesos de juliol i agost.
- L’horari d’inici és a les 20:00 h
- L’horari de finalització a les 22:30 h
- Un cop feta la reserva només has de trucar, escriure o fer un WhatsApp per dir el mes que et va bé venir a fer el teu Curs.
- info@cuinaromani.cat.
- Telèfon o WhatsApp: 665966039
- Si pers un dimarts per causes justificades i fas la teva anul·lació 2 dies abans, sempre el pots recuperar la classe perduda al mes següent.
Calendari d’assistències
Al botó esquerre pots fer la teva reserva. Si t’ho han regalat no cal que ho facis, és clar. Un cop feta lsa reserva has de contactar-me per dir-me quina data i quin mes vols venir. Telèfon o WhatsApp: 665966039.
Al botó de la dreta tens el calendari que et permetrà decidir el teu dia d’assistència.
Més a baix tens tot el programa i els detalls.
CLASSE #1
Apartat #1 d’aquesta classe dedicat a l’olla del brou. Es considera una “Tècnica Bàsica” on podem cuinar fins a 7 àpats alhora.
ELS BROUS VEGETALS
- Brous concentrats i reduïts
- Brous medicinals d’ús quotidià
- Probiòtics que milloren la flora intestinal
- Herbes i especies preventives
L’ART DEL SOFREGIT
Apartat #2 d’aquesta classe dedicat als sofregits com a preparació de capçalera per la posterior preparació de salses, guisats, estofats…
- L’ànima de la ceba
- Samfaines
- Sofregit clàssic amb picada
- Sofregits per guisats, estofats, salses, cremes i farcits.
CONSERVACIÓ
Apartat #3 d’aquesta classe dedicat a la conserva per tot un any.
CLASSE #2
L’ART DELS ESTOFATS
Apartat #1 d’aquesta classe dedicat a l’Estofat. Es considera una “Tècnica Bàsica” amb la que podem cuinar fins a 8 àpats per la setmana.
- Llegums i cereals
- L’estofat senzill i l’estofat mixt
EL CONFITAT
Apartat #2 d’aquesta classe dedicat al confitat en oli d’oliva. Una tècnica que et permetrà cuina amb el sabor més autèntic els teus aliments.. Amb ella podràs fer:
- Sofregits
- Amanides
- Farcits
- Guarnicions
- Plats sencers
CONSERVES
Apartat #3 d’aquesta classe dedicat a la conserva en fred per 3 mesos.
CLASSE #3
EL ROSTIT
Apartat #1 d’aquesta classe dedicat al forn per fer
- Cremes vegetals
- Patés
- Salses
- Fons d’amanides
- Acompanyaments i primers plats
GUISATS
Apartat #2 d’aquesta classe dedicada a fer servir els recursos de les 5 tècniques per aconseguir el teu plat llest en 5 minuts
Si tens qualsevol dubte posat en contacte a mí al mateix telèfon, WhatsApp o correu.
- WhatsApp 665966039 o per mail
- info@cuinaromani.c